Vanilla icing / Glaçage à la vanille

Ingredients (For 12 cupcakes) / Ingrédients (Pour 12 cupcakes)

  1. 120g butter / 120g beurre
  2. 80g icing sugar / 80g sucre à glaçage
  3. 2 tablespoons vanilla extract / 2 c. à table d’extrait de vanille
Preparation / Préparation 

  1. Ensure that the butter is at room temperature / Assurez vous que le beurre soit mou
  2. Use an electric beater to mix all ingredients together / Utilisez un batteur électronique pour mélanger les ingrédients
  3. Add food colouring for fun / Utiliser un colorant pour varier la couleur du glaçage 🙂
Advertisements

One thought on “Vanilla icing / Glaçage à la vanille

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s